Garancija

Ukoliko ste u bilo kom trenutku nezadovoljni svojom daskom, čivilukom ili nekim našim drugim proizvodom, korišćenim ili ne korišćenim, molimo Vas da nas kontaktirate.

Garancija na isporuku

Naši proizvodi su kvalitetno upakovani i trudimo se da izbegnemo oštećenja prilikom isporuke.

Ukoliko se ona ipak dese, slikajte proizvod odmah nakon otvaranja ambalaže i pošaljite nam sliku. U najkraćem mogućem roku poslaćemo Vam zamenu.

Garancija za daske za sečenje i  serviranje

Pravilnim održavanjem produžićete životni vek svoje daske i ona će vam služiti dugo.
Ipak, i drvo stari. Sa prvim rezom noža vaša daska više neće biti ista kao u trenutku kada ste je prvi put stavili na svoj sto. Svaki taj rez je čini jedinstvenom jer predstavlja još jedan Božić, Uskrs, rođendan, roštilj ili nedeljni ručak.

„Staro Drvo“ želi da osigura Vaše trajno zadovoljstvo. Ukoliko se ukaže potreba, kontaktirajte nas, objasnite problem a mi ćemo se potruditi da ga na najbolji način rešimo. Biće nam drago da vašu dasku osvežimo, popravimo ili zamenimo za novu.

Mi garantujemo kvalitet izrade naših proizvoda. Garantujemo da daska pravilnom upotrebom neće pući ili imati neprijatan miris.

Daske ne možemo zameniti jedino u slučaju da se niste pridržavali uputstva za upotrebu i dasku stavili u mašinu za pranje suđa, ili na nju, dok je još vlažna, stavljali vruće posuđe.

Garancija za čiviluke

Velike kuke na našim čivilucima su testirane na 10 kg tereta. U normalnim okolnostima to je više nego dovoljno za kačenje odeće i svega što Vam padne na pamet.

Garancija na kvalitet naše izrade je potpuna.