O NAMA

Staro Drvo se bavi izradom unikatnih predmeta od drveta. Svaki predmet je izrađen od posebno odabranog drveta, koje je s ljubavlju obrađeno i precizno sečeno tako da slavi njegovu lepotu i specifičnost dozvoljavajući prirodnoj teksturi i tonu da dođu do punog izražaja.

Oblik svake naš daske je jedinstven i zavisi od oblika osnovnog neobrađenog drveta. Zbog poštovanja prema drvetu i tendenciji da zadržimo njegov izvorni oblik , svaka daska, svaki proizvod koji je obrađen u našoj radionici, priča svoju priču.

Vlasnici naših unikatnih drvenih dasaka, imaće mogućnost da sami izaberu njenu svrhu.

Neki će je prikazati na zidu kao umetničko delo, dok će je drugi koristiti u skladu sa njenom osnovnom namenom. U osnovi, one su dizajnirane tako da uz pravilnu upotrebu i održavanje, pružaju korisniku dugotrajno zadovoljstvo i višestruku upotrebnu vrednost.

Od trenutka kada je naručite, možete pratiti svaki korak procesa njene izrade. Izgledu daske možete doprineti tako što ćete sami odabrati vrstu drveta, njen oblik kao i deo daske sa teksturom koja Vama odgovara. Na taj način još u procesu proizvodnje možete utisnuti u nju svoj lični pečat.